Kehon Keidas

Kuumakivihieronta

kuumakivihierontaa

Kuumakivihieronnan vaikutukset

Ovatko lihaksesi jumissa? Kaipaatko syvärentoutumista?

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Hieronnassa kivistä siirtyvä lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin ja siksi kuumakivihieronta onkin yksi parhaista lihasjännityksen laukaisijoista. Hieronta laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa.

Kuumakivihieronta on ihanteellinen hoitomuoto rentoutusta hakevalle, mutta on paljon enemmän kuin pelkkä “hyvän olon hoito”.

Monilla on mainoskuvien perusteella vääränlainen kuva kuumakivihieronnasta. Hoidossa hieron lihakset lämpimillä kivillä järjestelmällisesti läpi normaalin hieronnan tapaan ja käytän tarvittaessa tehostetekniikoita pahimpiin lihasjumituksiin. Kivien tuoma lämpö pureutuu hierottaessa syvälle lihaksiin rentouttaen niitä ja vaikuttaen normaalia hierontaa pidempään.  Koko kehon hoidossa laitan hieronnan jälkeen lämpimät kivet jalkoihin ja käsiin jotka tuovat lisää rentoutusta hoidon aikana. Tervetuloa syvärentouttamaan kehosi ja mielesi!

Valittavana on asiakkaan toiveiden mukaan 60/75/90 minuutin hoito. Kokonaisvaltaista rentoutusta haluttaessa suosittelen 75min-90min hoitoa jolloin kerkeän tehdä myös erittäin rentouttavan ja miellyttävän kasvo-kaulahieronnan joka saa osan asiakkaista jopa nukahtamaan.

Kuumakivihierontakoulutuksen pohjana minulla on 1,5 vuoden fysioterapiaopinnot, joista monta kurssia oli hierontaa ja lihastuntemusta. Yhdistän hieronnassa molempien osa-alueiden tietämystä.

  • koko kehon hieronta  (75 min tai 90 min)
  • ylävartalohieronta       75 min
  • kasvojen ja hartioiden hieronta   60 min
  • niska-hartiaseudun tehohieronta 60min